Thursday, December 15, 2011

Spaghetti in love with crab curry!!

Ahad lepas..
Walaupun pagi tu sibuk ngan photoshoot..
Pastu gegas ke Taman Sri Skudai pulak makan nasi kerabu ngan kawan2 wish club...
Balik tu sempat lagi masak spaghetti utk minum petang..
Walhal petang tu gegas2 pulak nak gi  jalan2 ke Jusco Bukit Indah..

Kalau nak tahu...ni ler first time utk bulan DEC dapur berasap..
Bulan DEC adalah bula paling busy ler..
Cikgu2 lain cuti sekolah free sikit...
Cikgu2 macam kami ni, makin cuti sekolah ler, makin busy...
Dah memang tanggungjawab tu kan...:)


So, amacam???
Ok tak deco2 kalini..
Ayah damia kata serabutttt weii...
Org lelaki memang ler tak ada seni kan..
Tapi ayah damia kata nasib baik sedap...
Alhamdulillah...


Perghhh...nampak garangkan ketam ni...
Tak apa...yang penting deco2 mesti classsssss youuuuuuu...hehe

p/s: Boleh pulak tu datang idea nak hias guna buah kelapa ni...nasib baik ada stok buah kelapa muda dalam fridge ni..
p/s: You all kalau masak spaghetti selalu masak apa yer selain daripada bolognise atau carbonarra??


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment