Tuesday, December 6, 2011

Johor Premium Outlet|| Tempat shopping barang-barang berjenama!!

Wowww weeeee...
Kat Johor dah ada Johor Premium Outlet..
Dah tak yah gi Pavilion kat KL nak beli branded stuff..
Dah tak payah nak beli online lagi beg COACH dan baju BURBERRY anak2..
Dah tak payah nak kirim kat kawan2 lagi nak beli FIDANI CHOCOLATE..
Dah tak payah susah2 nak gi Orchard Road, Singapore semata2 nak beli THE COSMETIC..
Semuanya ada di Johor Premium Outlet..
Tipuuuuuuuuuu...
Ada juga yang tak ada...contohnya Gucci, LV, Anya Hindmarch dll..


Sempat snap gambar outlet2 ni jer..
Sebab hari dah nak hujan..
So, kalau uols nak tahu branded stuff apa yang ada..
Leh klik2 link bawah ni..

Baru jer buka ni..
1/12/2011 aritu..
Launching katanya 11/12/2011
So, ni kiranya macam sneak peak laaa..


Tapi serius ler cakap..
Punyalah ramai umat manusia...
Nak sorong kaki pun susah..
Nak2 bawak anak2 kecik ni kan...
Kat sesetengah outlet macam Burberry, Coach dan Guess kena beratur weeiii nak masuk dalam..
Tak kosa makkk nak beratur ngan anak2 kecik ni.
Tak pe..next time datang lagi..


Ni bahagian tingkat atas..
Actually konsep ni bukan macam shopping complex tu..
Dia lebih pada rumah2 boutique/ outlet yang macam kita dengar kat New York tu...
Ecehhh..macam lah pernah sampai New York..
Choppp chopp..pernah ok...tak cayer??
Klik sini


Sebelum hujan turun, baik posing habis-habisan.


Ai likeeee this pic....sweet!!!


Hari2 pakai Fareeda...so haritu ubah style tudung pulak..korek2 shawl lama2..


Dah penat jalan dari 1 outlet ke 1 outlet..
Masa utk minum pulak..
Punyalah ramai org kat starbuckkk ni..
Beratur nak beli air pun 30 minit...huhu..
Coffee house lain semua full house tu..


Premium Outlet...
1 Fenomena baru di Johor..
Yer lah tu kan ..:)


Eja nama pun salah...


Dah lepas minum...window shopping lagiiii..


Suka gambar ni...
Nampak ada style kan kan kan..
Opsss..tu komen2 kat FB ok...bukan saya yang berani komen...hehe


Ibu masuk outlet window shopping..
Anak2 ngan ayah sila berada di luar kawasan yer...hehe


Aleesya dengan rambut barunya..


Saya pun suka gambar atas tu...hihi
Kami balik dalam keadaan hujan lebat yang teramat..
Masuk2 kereta lapar lah pulak..


So, kami ke sini utk dinner..
Tapi alahai...macam tak banyak pilihan jer BBQnya...
May be baru setup kot sebab lepas hujan lebat..


So kami makan siakap stim nyonya.


Bersama dengan sotong goreng oats..
Tu pun tak habis makan lauk pauk tu...
Sekadar nak habiskan masa jer...hehe..
Sambil tgk anak2 main kat palygroom kat Restoran Singgah Selalu tu..

p/s: Lepas makan, kami ke shopping mall lagi...kalini shopping baju2 utk ayah damia pulak..ibu dah pesan, kalau nak beli baju, beli baju ala-ala aaron aziz tau..biar nampak stylo...ekekek

p/s: Tarikan baru kat JB Johor Premium Outlet tu...leh ler singgah bagi yang duduk luar Johor tu yer..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment