Saturday, December 17, 2011

Testimoni from Blogger || TQ kak Ezna..:)

Kebetulan pagi tadi buka dashboard blog..
Ternampak pulak kak Ezna ibu Dania buat entry best ni..hehe..
So, datanglah pulak idea nak updated entry harini guna entry kak Ezna jer..hehe..boleh gitu kak Ezna??

Mula2 sekali nak ucapkan terima kasih kepada Kak Ezna sebab sudi beli belt kanak-kanak macam kat bawah ni..memang famous amous betul belt kanak2 kat bawah ni...ada tu borong sampai 5 pcs terus...hehe..sekejap jer upload dalam FB...Zassssssss...tinggal 2 pcs jer hingga ke saat ini..


Belt yang menjadi pilihan kak Ezna, Dark Chocolate berbunga roses..

Belt macam ni sesuai digayakan bersama skirt kan..
Alahai....memang comel ler kalau anak2 kita pakai skirt...
Tak percaya...cer tgk adik Dania ni pakai..cantikkan..


Sesuai sangat pakai belt utk skirt kan..
Nampak lebih kemas dan elegan..


Ni contoh Aleesya pakai belt dengan skirt..
Amacam?? Nampak bergaya kan..

So kalau nak baca full entry testimoni kak ezna tu, leh klik2 link bawah yer..
http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2011/12/belt-buat-si-cilik.html



Oppss.. sebelum tu nak jugak cakap ni..
Skirt Zarina Ayu (dewasa) juga ada...
Sesuai utk remaja, yang dah kahwin, yang belum kahwin atau yang berbadan besar..
Sesuai sangatlah kalau nak sedondon ibu anak kan..
Barulah kena dengan tagline "IBU ANGGUN ANAK BERGAYA"...:
Utk maklumat lanjut..
Feel free to
FB: KEBAYA ZARINA AYU COLLECTION


TQ for viewing....

p/s: Bukan Aleesya jer suka pakai belt2 ni, ibu pun dah bertambah2 koleksi belt ni utk diri sendiri...betullah org kata, mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasinya kan....



Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment