Thursday, December 22, 2011

Saya nak saman UTHM 6 juta!!



Zarina Ayu Collections dalam Berita Harian harini (22/12/2011)
Tapi tak ada maknanya!!!
Sebab kami telah dilayan dengan sebegitu rupa sekali!!
Please lah hormati hak sesama insan yang bergelar manusia ok..
Kami ni tetamu kamu, dijemput oleh BERITA HARIAN..
Tapi cenggitu buruknya kamu layan tetamu dari jauh..
Namanya tempat educated..
Apa2 pun para model2 zarina ayu collections dah luahkan perasaan masing2 dalam FB...
Saya jer tak sempat nak buat kronologi lagi!!
Dah lah makin sibuk ni..
Nak karang kronologi lagi..
Huh!!! Sabar jer lah..
I know i know...you all pun mesti nak tahu apa2 terjadi kan...
Tunggu lah erkkk...hati masih panasss panasss panasss...


p/s: Dengar cerita artis popular semalam pun ada masalah jugak...huh..politik oh politik



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment