Monday, December 5, 2011

Alhamdulillah...Yakin pada rezekiNYA!!

Mahu bergerak dari office PUSAT BAHASA PELANGI  TAMAN UNIVERSITI 
ke CAWANGAN TAMAN TERATAI..
Petang nanti naik pulak ke GALERI KEBAYA ZARINA AYU COLLECTIONS..
Kemuadian malam tolong ayah damia siapkan photobook under KHAI MOHD PHOTOGRAPHY..

Alhamdulillah...rezeki daripadaNYA tak pernah putus-putus..


Sesi perbincangan dengan clients semalam...
Terus-terang cakap..
Yang photobook & photoshoot memang jarang2 sekali buat promosi..
Tapi alhamdulillah....rezeki utk photography ni tak pernah putus-putus..
Siap 1, ader jer lagi customer yang nak buat photobook..
Sampaikan yang photoshoot pun kena sub kat org lain daaaaa...
Amin amin..


Opsss...sneak peak kejap..
Semalam adalah hari utk family..
Sempat jengah dan survey2 kat JOHOR PREMIUM OUTLET..
Tempat apa tu???
Nanti2 erkk review..


P/S: WAAHHHHH....ada org nak hadiahkan TAB ler utk ibu....hehe...ai likeeeeee...
P/S: Jawatan kosong!!! Tukang updated blog utk ke3-3 company saya diperlukan....sapa mahu????? hehe..

Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment