Friday, December 2, 2011

Aku menangis kerana AARON AZIZ!!!

Bercucuran air mataku keluar..
Selaju deruan ombak rindu yang membadai  Izzah dan Hariz..
Tak tahan tatkala melihat Hariz mengalirkan airmatanya yang asli..
Kerana perasaanku itu mengiringi setiap perincian watakmu!

Cewahhhh bermadah pula di pagi jumaat ni kan..
Apa2 pun memang sedih betullah tgk filem OMBAK RINDU ni..
Berkali2 air mataku gugur terutama part "Hariz" menangis tu..
Kalau suruh repeat tgk 5 kali lagi pun, aku sanggup!!


Alhamdulillah...sempat juga tengok filem yang ditunggu2 ni..
Lepas habis kerja jam 5 petang, bergegas ke Umall utk beli tiket siap2..
Lepas tu makan, balik office solat..
Jam 7:15 baru gerak ke Cinema...
Panggung penuh dengan students UTM..
Kami dapat seat 3 dari depan...hehe..
Sanggup tu janji dapat tgk filem ni kan...

Review filem ni???
Kejap lagi yer!!! Tak leh review lebih2..kesian kat org yang tak tgk lagi..
Nanti tak suprised pulak!!!

Oklah..mahu ngajar dulu...



Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment