Tuesday, November 8, 2011

Surat buat Auntie Naa Mamaiqy...

 Kehadapan Auntie Naa yang disayangi..

Assalamualaikum dan selamat pagi auntie..Semoga harini auntie sentiasa happy dan ceria2 selalu..
Tujuan Aleesya menulis surat dalam blog ni adalah hendak ucapkan terima kasih kepada auntie...kerana pemberian hadiah utk harijadi aleesya tempoh hari. Lama kan baru nak buat surat penghargaan ni..walhal hadiah ni sampai dah hampir 3 minggu pun..harap auntie tak kisah..

Mula2 Aleesya terima bungkusan hadiah ni di office ibu, ibu kata ada auntie duduk jauh bagi hadiah. Aleesya pun cakap auntie mana yer?? Ibu cakap auntie ni pernah datang rumah kita dulu2...oooo...dengan muka kerut2 serta dahi yang berlapis2, Aleesya pun buat2 ingat jerlah auntie ni yang mana satu...hehe..jangan marah yer auntie..

Lepas tu cepat2 Aleesya buka hadiah tu....WAHHHHHHHHHHHHH...Aleesya sangat suka sebab dalam hadiah tu ada gaun polkadots...pastu ada reben2 pink lagi....Aleesya try...tapi macam singkat sikit jer...pastu ibu kata salah saiz kot...tapi tgk kat baju dah saiz 5T...rupa2nya ibu baru terfikir yang gaun ni kena pakai dengan legginglah...maksudnya ni gaun yang jenis top tu...oooo..ok sangat2 lah auntie..sebab Aleesya pun tak banyak koleksi gaun2 yang jenis top ni..terima kasih auntie...Aleesya suka sangat-sangat gaun ni..

Masa Raya Haji 2 hari lepas..Aleesya berkesempatan pakai gaun ni untuk jalan2 kat Jusco Permas Jaya..apalah ibu ni, org hari raya pakai baju kebaya kan kan kan...ni ibu pakaikan gaun pulak...tak pe..ibu cakap pagi2 kan dah pakai kebaya...petang pakai gaun lah...jadi ni ada beberapa keping gambar buat tatapan auntie..sebab Aleesya tahu, auntie sendiri tak sempat nak tgk live gaun ni kan..sebab auntie suruh org yang jual online gaun ni terus pos kat Aleesya kan...patut lah mula2 dapat hadiah tu pelik sebab alamat pengirim dari KL...rupa2nya auntie yang suruh org tu direcr pos kepada Aleesya..Terima kasih sekali lagi auntie..


Ni gambar Aleesya posing dengan hadiah pemberian Auntie tu..
Aleesya suka sebab ada polkadots..


Wahhh..siap ada kembang2 lagi gaun tu kat bawah..
Aleesya suka..


Tumpang posing dengan handbag ibu...
Handbag "jurulatih" tu ibu beli masa raya aidilfitri secara online..
Masa raya haji haritu lah baru ibu berkesempatan ambil dalam almari guna..
Punyalah banyak handbag ibu...Aleesya pun nak shopping banyak2 handbag cam ibu jugaklah..hehe..
Eh eh..dah lari topic pulak Aleesya ni..ampun yer auntie..


Bye bye auntie...
Aleesya dah nak gi Jusco dah..
Sangat puas hati dengan gaun ni..
Selesa, cantik dan ada kelassss..
Terima kasih banyak2 yer auntie...
Walaupun jauh, tapi itu tidak menjarakkan utk auntie ingat kat Aleesya kan kan kan..
Nanti Auntie datanglah Johor lagi yer..
Aleesya suruh ibu masak best2 untuk Auntie nanti....

Muaahhhh..peluk cium sayang dari Aleesya utk auntie..


On behalf:
 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment