Monday, November 14, 2011

It's all about spending quality time together @ DESARU

 "Make time to spend time with your child, no matter how busy your schedule or how tired you may be"

Sangat setuju dengan quote di atas!!
Sekarang makin terasa bahangnya..
Sejak2 dah makin sibuk dengan business yang lama dan baru..
Memang dah jarang2 bawak both damias pergi bercuti..
Kalau tak before Puasa bulan 8 aritu..
Tiap2 bulan ada jer agenda Cuti2 malaysiakan..
Nak buat cam mana sekarang?? 
Kalau dulu hari sabtu jer keje..
Sekarang?? Hari ahad dah kena buka galeri KEBAYA ZARINA AYU pulak..
Memang lah ada staff jaga..tapi ada juga yang memang kita kena buat..
Contohnya appointment ngan tailors, check stock ngan tailors, urusan jual beli kain, meeting utk fashion show, meeting utk buka booth lah.....
Pendek kata masa sekarang kena pandai2 susun schedule..

Tak nak bebel panjang2..
Jom hayati gambar2 riang ria kami di bawah..
ACTUALLY BOTH DAMIAS yang terlebih gumbira..
Sebab mereka asyik bertanya.."bila ayah nak gi swimming pool??"
Swimming kat beach pun boleh lah sayang..
Nasib baik ada cuti Raya Haji aritu..
Dapat juga kami sama2 menghabiskan masa bersama2..





Cer tengok..memang quality time kan..
Sebab si ayah yang suap si anak makan nasi..
Opppsss nasi bungkus jer pun..huhu


Aleesya yang pantang nampak kamera..
Always standby nak senyum!!


My cutie pie!!!


Aleesya khusyuk main pasir


Memang ramai gilerrr org aritu..
Tak balik kg beraya ke??
Oooo..senasib ngan kami yer..


See!!
We spent all time together!!
Sama2 main pasir..


Sama2 cari air..


Sama2 tuang dalam pasir tu..


Ayah mithali..sibuk layan kerenah anak..
Ibu mithali sibuk snap2 pics anak ngan suami...hehehe


Tak penuh2 jugak tuang air dalam pasir tu yer aleesya


Main kejar2..


Ayyunie yang tak nak mandi beach..
Katanya dirty!! Sabo je lah anak oh anak..


Opssss!!! Ibu yang terlebih gumbira..
See..betul2 bermakna santai kami ni walaupun separuh hari jer sempat main air da pasir..


Mamat bangla yang tak habis2 nak dukung ayyunie ngan bergambar ngan ayyunie..
Hurmmm..jangan haraplah..
Ayyunie takutttttttttttt orang...
Ntah berapa kali dah mamat2 bangla tu minta permision nak bergambar ngan ayyunie..
Kesian diaorg...haha..


Org sibuk mandi pantai..
Dia sibuk makan lah pulak...huhu


Sampai tergolek2 Aleesya sukanya main air yer..


Last but not least..
Gambar gedixxx-gedixxx kami berdua..
Alhamdulillah...dengan masa yang ada serta rezeki yang ada..
Dapat juga kami sama2 meluangkan masa bersama..
Tanpa ada gangguan org luar..

p/s: Otw balik Jb, kami singgah makan seafood..kat mana?? Tunggu...


Post a Comment