Thursday, November 3, 2011

3.11.11 || 31

Entah kebetulan atau suratan..
Yes!!!! Today is My Birthday!!!
Kebetulan tarikh hari ni..
3.11.11.....umur pun masuk 31...


Tu pun baru perasan harini my birthday..
Lepas subuh tadi bukak FB via Handphone..
Sekali tgk ramai yang wish "happy birthday" kat wall FB..
Astaga...rupanya harini birthday aku..
Haishhh....hampir2 terlupa pulak..

Alhamdulillah...masih bernafas dan hidup bersama family tersayang hingga saat ini..
Semoga diri ini menjadi insan yang lebih baik dari semalam dan akan2 datang..
Permudahkan rezeki, perbanyakkan rezeki yang halal..
Tetapkan iman, kuatkan semangat serta dapat menjadi ibu mithali dan isteri solehah..
Itu jer kot yang terlintas dalam hati setakat ni..
Apa2 pun thanks in advance kepada yang dah wishes happy birthday awal2 tu yer dalam FB..

p/s: Pagi ni banyak kerja perlu diuruskan...alhamdulillah...pada hari ini...Produk KEBAYA ZARINA AYU berkembang dan dah ada pengedar di MELAKA TENGAH dan BANDAR BARU BANGI...amin amin...
Salah satu hadiah harijadi may be....



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment