Friday, November 25, 2011

First time jumpa blogger yang kebetulan anaknya terpilih utk Fashion Show!!

perghh
giler lebat hujan kat bawah sana
almost basah kuyup aku even pakai payung.....
ok....bukan nak citer pasal hujan pun benarnya
intro jerrrr tu.

Amacam...dah tengok pic model muslimah vs model moden tu..
amacam..ada talent tak? he he he...

Btw......aku ada hantar permohonan ke Zarina Ayu Collection untuk jadi model event hari Sabtu lepas...
hari jumaat plak aku cuti...so, bila kat rumah..mana ada komputer.....broadband tu ada...tp nak cucuk tang mana kan...nasib baik ler puan penganjur sms bagi tahu gambar Batrice terpilih......fuh! omak eee yang excited terlebih..tp before tu....aku ada gark lerrr....hint2 Batrice nak jadi model ke tidak..yelah, kot2 nanti jawapannya TIDAK.....mak excited terlebih pun tak guna...nasib baik dia pun sama-sama excited macam emaknya.....

So, petang Sabtu tu..pukul 4 lebih..we'll dah tercongok kat Galeri Zarina Ayu...kagum aku....rasa cam tak berkelip mata tengok baju-baju kebaya budak baya2 Batrice...cantik2 weiiii......nasib baik tak gaji lagi time tu kan...kalau tak, harus merembat gark....ha ha ha.....

Alahai.....sweet jer Ayu tu tau.....lembut jerr karektor dia.....terpesona gitew...ewah!
tp betul ler...Ibu Ratu tu.....memang nampak lembut...tp cepat mesra...

Then, ada sessi taklimat sikit....
Isi borang
pastu......ada latihan catwalk..
yelah...1st time gitewww...

(Ni copy paste sebijik sebijik dari entry Blog Zana)


Kalau nak tahu cerita lebih lanjut dan apa yang berlaku ada Batrice hari tu..
Jemput singgah kat blog Zana yer..



p/s: First time jumpa Zana pun, ayu tgk ayu-ayuan gitu Zana ni...pun cepat mesra jugak...senang berurusan dengan org cepat mesra ni..hehe..Batrice pun not bad...walaupun mula2 nampak macam kejong sikit masa catwalk...lama2 dah ok kan...Haishh....Ayyunie Ayyunie...dia tu pun sama...genetik ayu kot...cepat mesra ngan org gak..hehe..tak macam Aleesya kan..take time betul dia nak rapat dengan seseorang itu..Apa2 pun happy sebab dapat bagi first experienced kat Batrice Catwalk atas pentas...and happy jugak sebab dapat jumpa Zana..yer lah selama ni kenal dalam alam maya jer kan...and tak sangka fashion show ni menemukan kita...Apa2 pun insyallah..harap kita dapat bekerjasama lagi pada masa akan datang...Amacam??? 5hb Dec ni free tak??? Hehehe


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment