Friday, November 4, 2011

Double Suprised From Him!!! Thank You Abang!!

Dah lama tak dapat suprised!!
Semalam pun tak budget dapat suprised.
Sebab kami suami isteri dapat jumpa petang semalam 15 minit jer kat office si suami..
Pastu beria-ia benar si suami ni suruh si isterinya balik rumah..
Katanya Aleesya ngantuk dan lapar..

Semalam masa lebih kurang jam 6:30 petang..
Masa nak siap2 kan both Damias mandi petang..
Sekali terdengar pon pon pon pon..
Intai dari dalam rumah..
Nampak van putih pastu ada lelaki cina tengah pegang jambangan bunga dari bakul..
Ingatkan salah rumah...diam jerlah dalam rumah..

Pastu bunyi ting tong ting tong loceng rumah..
Nak tak nak kena lah keluarkan..
Sekali tgk masa nak sign surat penerimaan tu, betullah "aku yang punya".


Dan ni lah suprisednya...
Bunga tak hidup pun tak apalah..
Janji suprised..hehe..
Sebab si suami tahu, kalau bagi bunga hidup pun, bukannya ibu pandai jaga pun..
(alamak..tak nampak penuh lah pulak jambangan bunga ni dalam gambar ni..btw ni jambangan yang panjang dalam bakul tu)


Last sekali dapat suprised jambangan bunga hidup masa birthday tahun 2008..
Masa tu pun ada cina ting tong ting tong kat rumah jugak...
So, kalini suprised berulang lagi...hehe..

Ni pulak cerita suprised yang ke-2..
Ingatkan semalam cukup dengan jambangan bunga jer lah kan..
Sebab si suami kerja sampai jam 10 malam...

Balik2 kerja semalam around kat kul 11 malam lah jugak..
Masuk2 jer si suami...
Both Damias jerit "yeayyyy ada kek!!!"
Hahahaha...terus terkantoi!!!!
Memang terkejut bangatlah jugak!!!


Thanks kepada abang!!!
Terima kasih sebab sudi sama2 celebrate ngan family..


Owhhh...touching ngan ayat2 kat atas tu..
Sweet heart erkk...hehe


Banyak pulak tangan yang nak tolong memotong kek ni yer..
3 tangan tu!!
Faham2 jer lah tangan siapa kan..


Ambil gambar tangan dan kek jer lah..
Al-maklum ler...masa ni kat rumah pakai gaun paras lutut jer..
Dah tu free hair pulak tu..
Both Damias pun pakai baju tido jer..
Nak tukar baju lain nampak HIPOKRIT pulak kan..
So, just be yourself!!
Janji kami enjoy dan hargai moment2 yang indah ini..

p/s: Sekadar catatan utk diri sendiri dan anak2 dalam blog ni.....tak ada niat nak show off atau tunjuk suamiku tu romantis...sekurang2nya ada juga kenangan utk masa2 akan datang!!!



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
Post a Comment