Monday, November 21, 2011

Pretty skirt for your girls!!!

Walla!!!
Selalu kita tgk remaja2 atau  ibu-ibu yang pakai skirt ala-ala vintage ni kan..
Kini si cilik pun boleh pakai skirt yang ala2 vintage dan klasik ni jugak tau..
Nampak elegan dan ada kelasssss dengan skirt yang nampak klasik ni..

Produk baru dari ZARINA AYU COLLECTIONS..
Buat julung2 kalinya diperkenalkan masa Fashion Show sabtu malam lepas..
Semalam (ahad), pun dah launched kat FB KEBAYA ZARINA AYU COLLECTIONS
Respond not bad walaupun semalam tak ramai online kan..:)

Jom kita cuci2 mata dengan SKIRT ZARINA AYU JUNIOR ni..
Mana tahu lepas dah cuci mata, berkenan pulak nak cuci poket beli skirt ala-ala vintage ni..hehe


Direka khas fit dipunggung dan kembang biku2 di bawah..


Ada pula ropol2 bunga yang menaikkan seri skirt material lycra ni..


It really looks pretty stunning rite!
Boleh digayakan samada dengan baby-t atau kameja perempuan..


Wowww!!! Siap buat gaya pusing2 lagi Aleesya..
Sebenarnya nak tunjuk yang skirt tu memang kembang di bawah..


 Ini baru betul..
IBU ANGGUN ANAK BERGAYA..
Kini senang ler..kalau ibu dan anak nak sedondon pakai skirt ala-ala vintage ni...hehe

Untuk maklumat lanjut boleh ke FB:KEBAYA ZARINA AYU COLLECTIONS

p/s: Ramai juga yang booked skirt ni sekali dengan belt tu...belt tu memang limited yer..sapa cepat dia dapat!!






 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment