Saturday, February 27, 2010

::Live From KL - day 1::

Sesungguhnya kita hanya merancang, tapi tuhan yg tentukan.....
Ingat ke gi KL hari sabtu....hotel pun dah booked utk sabtu dan ahad jer...
Tapi semalam habis keje kul 10.30 pagi, terus ibu cadangkan kat ayahdamia supaya gi terus je lah...
Tak sangka lak ayah damia approve...
Hehehe...so weols bertolak 12 tgh, sampai jam 2.30 ptg....
Fuhhh 2 jam setengah je kan JB - KL...

Nasib baik lah kami boleh tambah lagi 1 malam kat hotel yg sama....
Kalau duduk hotel yg berlainan jenuhlah nak memunggah barang...
Tapi kami kena upgrade bilik coz semalam tak der bilik yg kami dah booked tu...


Enjoy je lah dulu gambar2 ni...
Tension betul kat sini tau....Internet macam siput....
 

Ayyunie mula2 masuk bilik

 
 Sukanya 3 beranak ni


Aleesya + Ayyunie tgh tgk menara KL...
Betul2 depan Hotel kami...
Jalan belakang sikit SOGO...

 
Konon2 artistik lah ni....hiks..
  
Tempat ibu tgh taip entry ni....
 l

Dah rehat2 semua, time utk swimming lak



Weols sgt terkejut dgn Swimming pool ini....
Sgt cantik ok dia punya view dan decoration


Bestnya aleesya + ayyunie swimming
 
 Kebanyakan pengunjung hotel ni drp Timur tgh...
ehemm..ehemmm...dapatlah ayah damia "cuci mata" yerkk
  
 2 org beradik ni memang asyik tunjuk skill jer...
Sekejap2 debooom....sekejap2 deboom...
Gerek sehhhhh.....Aleesya pun naik syehhh nak ikut gak...
Nasib tak lemas jer..

 l
Macam2 aksi betul...



p/s: Malam, dinner kat "TUPAI-TUPAI"
p/s: Huwaaaaaaaa.....dah kena sound ngan ayah damia, datang holiday pun nak berblogging ngan ber FB ke???
p/s: Nak gi Shopping dah, baru habis breakfast....bye...nanti sambung lagi...
Post a Comment