Wednesday, February 3, 2010

::PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST::

Sekali lagi nak mencuba nasib...mana tau ada rezeki nak menang...hehehe...kali ni anjuran Pretty Zaza

Klik gambar untuk tahu syarat2

Apa yang perlu anda lakukan :

* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu..


Gambar yg dipertaruhkan:

Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 10 bulan
Kategori: Girl

Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 2 Tahun 3 Bulan
Kategori: Girl


3 comments:

Mrs. Adz said...

cantik..leh menang lagi ni..good luck..

** Perfect Love ** said...

aduhh.. gugur jantung tgk both damia ni ;-)) mmg cumelll sgt

Deanni said...

nie yang buat tak sabar nak jumpa ayunie and alesya nie . Hari tuu masa bufday wcm7 uncle din je ada . auntie pegy ann FD ? Rumah sukan warna ape ?