Tuesday, February 2, 2010

:Dapat hadiah serentak:


Tengahari semalam, sedang ibu suap2kan makanan untuk Aleesya dan Ayyunie..
Tiba2..bunyi "pit..pit..pit...pit"
Rupa2nya Abang Posmen yg datang..

Tgk2 sampul dan bungkusan, tertera nama Aleesya dan Ayyunie..
Ni mesti hadiah contest...rupa2nya betul
Jom tgk apa yg puteri2 ni dapat...


....Taraaa....

 
 Ni hadiah drp CLICK2 SHOPE....untuk  CUTEST  BABY 2009 CONTEST
  Yg ni pula, hadiah untuk Aleesya....Tapi confius tak der alamat pengirim....tapi agak2nya hadiah untuk Nature & Sugarissa Contest...agaknya lah..kalau salah tolong perbetulkan coz tak de alamat pengirim ni...

 
Haiii bertambah lah koleksi gambar kat rak ni...opps ni salah satu set perabot baru tu yer..rak ni memang dikhaskan umtuk koleksi frame sahaja.....kebanyakannya kat situ gambar aleesya masa kecik2...gambar2 lain semua tergantung kat dinding family hall dan ruang naik tangga....rumah penuh dengan gambar...
mmmmm...I likeeeeee
Post a Comment