Tuesday, February 2, 2010

::Thaipusam pun keje laaa...::


Hari Sabtu lepas, adalah public holiday bagi menyambut perayaan THAIPUSAM.....mesti best kan bagi mereka yg bercuti....tapi bagi kami yg dah biasa keje hari sabtu ni...tak de apa2 yg best pun.....lagi suka kalau public holiday jatuh hari weekdays...teriutama jumaat..leh cuti staright sampai weekends...
-
-
So, hari tu sedang org lain dok baring2 sambil layan FB (amik komen dalam FB ni), tapi ibuayahdamia terpaksa gigihkan jua kaki kami ke office untuk meeting bulanan...seawal jam 8 pagi tu meeting.....
Tapi biasalah..mesti boss (mua ha ha) sampai dulu drp staffnya kan...ader 3 org staff tak dapat hadir atas sebab2 yg tak dapat dielakkan....yang pasti ketiga2 tu dah berumahtangga...huhuhu
-
-
Jom layan gambar

-
-
 
Sesi check Syllbus and so on



 Organisasi kami
Yg duduk kat depan tu semua staff yg dah berkhidmat more than 3 years...
Yg tak pakai Uniform tu staff baru..welcome...


 

Tepat kul 11 meeting pun tamat...
Time for makan2 lak...
Kali ni no heavy lunch like Nasi beriani, nasi ayam and so on yer..
Coz memang dah planning nak habis kul 11 pagi..
kalau habis kul 1 , haruslah sediakan...





Agak2nya kan, apalah yg diaorg dengar celoteh pengetua tu yer
(Ni bukan pengetua cam Suziey tu yer...ekekekek)



Dah janji ngan staff ibu nak masukkan pic ni...
Agak2 sapa punya pinggan ni??
Bertambah sampai 4 pinggan tu...




Alhamdulillah....Ini aje yg tinggal....kuah ngan ayamnya dah habis..
Last2 terpaksalah ibu bawak balik + beli extra kuah lagi untuk bibik...
(oittt.....kalau ader kuah ngan ayam tu, memang tak yah suruh da...awal2 lagi diorang cakap
"Puan zarina, lebih ni, tapau erkkk...kekekeke")

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Last but not least
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



We are enjoy with our team
Harap semua staff dapat memberikan the best quality for our company
Semoga tanggungjawab kalian diiringi dengan keikhlasan dalam mendidik
Hari ni kita didik anak org, ingat suatu hari nanti org pula akan didik anak2 kita..
So kalau kita beri yg terbaik, insyallah, yg baik juga akan diberikan untuk anak2 kita..
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN







p/s: Office hour ibu sekarang bukan 2pm - 10pm lagi...dah bertambah dari 8am - 10pm....huhuhu....penatkan...dapat projek baru...mmm i like walaupun penat...12 jam keje...
(Ayahdamia lah yg hantar aleesya dan amik aleesya from school sekarang...kadang2 beli lunch siap2.......THANKS abang......muahhh....)

p/s: Nak publish entry pun malam2...kadang2 tidur sampai 1-2 pagi semata2 nak buat entry

p/s: Maaf kawan2.....banyak komen tak terjawab....

p/s: CNY holiday at Suria Cherating Beach Resort....sapa2 ader idea untuk
"BATIK THEME" for Grand Dinner??
Tak nak pakai baju kurung ngan kebaya...kalau boleh lain drp yg lain...PLEASEEE...NEED YOUR IDEA.




Post a Comment