Wednesday, February 24, 2010

::Hotel dah booked....so confirm kena pergi lah ni....jumpa di sana::

Assalamualaikum...

Berita terkini ni...

Baru tadi ayah damia call ibu yg dia dah booked hotel...

Thank yer abang coz susah payah jer (padahal suka) tolong cari2 hotel dan siap bayar sekali.........

Untuk apa? 

(sila klik utk lebih lanjut)

Kat ner?

Kat Taman Tasik Perdana KL ler..

So disebabkan kami tinggal jauh di selatan sini..

Maka kena lah overnite kat KL kan...

Bukan apa, kalau ibu + ayah sahaja yg gi boleh jer nak pergi balik hari..

Tapi disebabkan bawa 2 puteri ibu + ayah ni, maka kenalah pk kan keselesaan mereka jua....

Sambil menyelam minum air lah katakan....

Disamping bolehlah ibu bodek2 ayah cuci2 mata kat KL tu.....
(manalah tahu kot2 "ter" ke...hehehe)

So ayah dah decide yg kami akan menetap dan berswimming sakan kat 


Ader sapa2 pernah duduk sini? ok tak?


l

p/s: Tiba2 segan lak rasa nak gi...daku tak kenal org....yg pernah jumpa cuma NANA a.k.a IBUDAMIA jer coz dia pernah dtg umah ari tu...tak pe2...think positif, leh tambah kenalan baru...
-
p/s: Mulalah pk nak pakai baju biru mana ni....dah lah stok baju biru tak banyak...huhuhu...sama kes lah ngan budak2 tu.....aci tak kalau beli baju biru baru?? Hikss..
-
p/s: Alahai....nak bawa pot luck apa ni dari JB? ingat nak masak2 sendiri jer....kang tak sempat hari bloggers family day kang habis semua makanan tu terburai dalam keta.....tak pun terburai dalam perut masa overnite tu
-
p/s: Agak2 sampai sana nanti ader tak org kenal ibu damia ni??? huhuuhuhu....
-
p/s: Adusssss!!! Baru CNY ari tu gi Family day kat Cherating....pics and story pun tak upload2 lagi....ni dah attend Family day lagi......cepat2 upload 
(bg semangat diri sendiri)
Post a Comment