Monday, February 8, 2010

::Dapat hadiah contest lagi...handbag youuuuuu::

Pagi tadi ibu dapat panggilan tepon drp seorang lelaki masa kat office..
Katanya nak hantar barang...
Ibu suruh jer letak kat dalam pagar tu...
Pas tu dia tanya tak der org ke kat umah??
Ibu kata lah tak der coz semua gi keje..
-
Pas tu dia kata nampak "makcik" dalam rumah..
Hehehe itu pembantu rumah sayalah...
Pas tu lelaki tu minta bibik tu keluar..
Ibu ckp ler yg bibik tu tak leh keluar..
Siap tanya lagi tu "kenapa"...
-
Hehehe..rumah saya ader alarm yer...nanti keluar tak pasal2 lak kecoh jiran2 sebelah..
So ibu suruh jer dia masuk letak kat meja luar tu 
(pintu pagar tak kunci)
Pas tu dia siap tanya..." kalau saya buka pagar ni, alarm bunyi tak"
(masa tu mulalah pk bukan2....kot2 perompak atau penculik nak trick ibu...huhuhu)
Dengan nada yg kerasnya ibu ckp
"buka pagar luar tak bunyi, tapi kalau awak sentuh jer grill rumah memang bunyi"
ekekeek...gertak sikit...
-
-
-
-
Jam 1 tgh  tadi, balik rumah jap...nak tgk barang apa?
Ingat ke hadiah Aleesya menang contest tau
Rupa2nya hadiah untuk ibulah...
Tapi rasa2nya dah boleh agak contest apa..
Hadiah untuk 
"Lady in Red Contest"
Ibu menang kategori paling SWEET
Rupa2nya betul..
-
Jom tgk dapat hadiah apa???
-

 
 Terkejut giler ibu tgk kotak hadiah besar ni...
Coz tak pernah lagi hadiah contest dapat besar gedabak cam ni..

 
Dalam saat2 nak janji lunch ngan ayah damia kat luar tu,
Sempat lagi dok membuka kotak tu..excited nak tgk isi dalam kotak..
Sekali ko haaah ambikkk....dapat handbag lagi...rasanya original from UK ni...
Tanda harga pun ader lagi...hehehehe
(terlambat lak lunch ngan ayah damia ari ni)

  
Dapat juga potpuri dalam gelas ni..
So cute la...
-
THANK TO JURIES AND ORGANIZER
KERANA SUDI BUAT CONTEST DAN BAGI HADIAH NI
SEMOGA REZEKI KALIAN DIGANDAKAN LAGI
-
SELINGAN
-

  
Pandangan hadapan
tempat sangkut beg ni dah penuh spacenya..
dah tak tahu nak letak mana handbag ni..
tu pun ader handbag2 yg kecik dan jarang2 guna letak kat top wardrobe tu
Kiranya kat atas ni handbag yg selalu guna le...
(suka beli handbag Sembonia dan Carlo Rino yer)

 

Tapi ader gak bag2 lain yg menumpang..
Contohnya beg laptop ayah damia tu, coz ayah damia dah guna yg backpack punya bag..
pas tu ader lah bag DSLR tu...yg lain2 semua beg gi keje ngan jalan2 jer...

p/s: dah ader org tanya....gambar2 gi Singapore zoo tu bila nak upload??
Nak buat perkasam ke???huhuhu....
Tunggu je lah next entry..
Tag drp kawan2 pun tak terjawab ni...
Post a Comment