Monday, February 22, 2010

::Romantic Moments, Romantic sunset, and Romantic couple::



Even since You stepped into my life...
You are filled it with L.O.V.E...
And lots of precious moments...
Abang....
You are the best thing that even happenned to me..



 

  

  

  

  

  

  

  

  

 


Sekali sekala buat entry jiwan karat tak leh ke??
Bukannya selalu pun kan...
Tapi kami betul2 happy masa buat photoshoot ni...
Akhirnya nak bergambar time sunset termakbul juga...
Dan segala tingkah laku kami adalah reaksi spontan..
Walaupun kadang2 ader yg terkucil nak ketawa..
Tima kasih tak terhingga kepada ABANG TRIPOD..
Dan juga tak lupa kepada EN. CANON
Tanpa kamu berdua, tak mungkin dapat kami abadikan saat2 manis ini...
-
-
-
-
-
Entry ini adalah kesinambungan entry OUR BIG HAPPY 
-
-
-
-
-
Mesti ramai yg tertanya2 kan mana pegi nya si kecik 2 org tu...
Hehehe....Aleesya + Ayyunie bz dok layan benda alah ni...
Sampaikan ajak diaorg photoshoot pun tak nak..
Nasib bibik ader dok layan si kecik 2 org ni...
Nak tahu apa benda??
Taraaaaaa..
-
-
-
-
-
-


Sangat kesian ok kat Aleesya....dia minta "ayah..duit" coz nak masukkan kat tempat coin tu..
padahal dia tak tahu tu tempat kunci..aleesya ingat keta ni yg pas masukkan duit tu boleh gerak2 sambil keluarkan bunyi tu....bersungguh2 aleesya masukkan duit tu....ibu + ayah damia memerhati jer dari jauh...
Last2..aleesya pun turun dari keta dan cakap
"ayah...nah duit....car rosak, tak leh play2...nanti ayah repair yer"
(cakap ala2 budak kecik gitu, tapi aleesya tak "telor" yer)
Bijakkan budak2 sekarang..
Last2 dia main lah stereng keta tu sampai ibu + ayah habis photoshoot sunset tu..




p/s: Ayyunie baru 10 bulan lebih...tapi dah boleh jalan 4-5 langkah....cepat Ayyunie drp Aleesya yer..



Post a Comment