Thursday, February 25, 2010

::Terpaksa buat awal yer::

Fuhhhhh......lega....baru habis meeting.....

Ari ni tersangat lah sibuk...dari 7.30 pagi lagi.....sampai lah habis keje kul 10.30 mlm nanti...

Huhuhu...tersangat2 rindu kat aleesya + ayyunie ok....

Dapat lepas rindu melalui CCTV jer ni....tgk keletah dan kenakalan 2 org tu....

Sepatutnya meeting sabtu ni....

Tapi disebabkan semua banyak hal sebab esok kan public holiday...
(padahal ibu yg tak der kat JB sabtu ni.......ekekekekek)

Maka meeting diawalkan.....adhoc lak tu....semalam baru decide buat ari ni.....

Tapi alhamdulillah...semua berjalan dengan lancar....

Jom layan gambar weols makan2....





  

  

  

  
 Gambar kena paksa amik...ekekek...gini lah jadinya...
Mana gambar ibu...nan ado yer coz muka sgt lesu hari ni.....




p/s: Hari ni terasa sgt2 otak penat, mata merah, badan lesu, muka monyok, perut lapar (makan laksa kul 4:00ptg tadi jer ni), macam ni lah kan kalau sibuk....semuanya dah tak amik tahu....yg penting keje siap..

p/s: Serius ckp tak tahu nak buat apa entry hari ni....otak tiba2 "blank" jap....ingat ke hari ni nak upload gambar gi cherating....dah 2/3 org dah tanya ni....last2 yg datang ideanya upload entry ni jer...

p/s: Esok ibu keje yer walaupun public holiday....nak minta keje separuh hari jer lah ngan ayah damia...agak2 dia approve tak cuti separuh hari ibu tu???? hikks...
Post a Comment