Wednesday, July 23, 2014

Selamat bercuti untuk Team CocoDamia! Tapi...

....saya masih belum bercuti...
Staff yang cuti dulu.
Sebab office Pusat Bahasa Pelangi masih beroperasi.


Gambar diatas adalah persiapan terakhir untuk packing balance-balance coklat ROYAL COCODAMIA untuk stok yang akan dibawa balik Kelantan pagi tadi.

Kepada orang2 kelantan (you know who you are sebab awak pun tahu CocoDamia dari sini) yang dah tempah dan bank in kan duit, nantikan ROYAL COCODAMIA hujung minggu ni ya. Kepada ore-ore kelate yang baru nak tempah, masih boleh whatapps dan order melalui no 010-646 8383. COD sekitar Kota Bharu dan Pasir Mas atau jalan otw saya balik kelantan. Minimum 2 set ya. Bukan apa, boleh cover duit minyak penghantaran kan.

Kepada warga JB yang masih nak order dan COD sekitar JB, boleh juga berbuat demikian. Last COD hari jumaat ni ya.

Alhamdulillah, selesai sudah salam bersalaman, sesi pembahagian duit raya serta bagi goodies raya untuk staff-staff di Kilang CocoDamia pagi tadi. Yang banyak kita agih-agihkan, yang sikit kita kongsi-kongsikan. Sampul Raya Nando's pun boleh lah. Janji isi dalam sampul tu ikhlas dari saya dan ayah damia. Amboi! Siap ber"datuk" dan 'datin" lagi ya. Hihi...aaamiin...

Dengan ini pihak saya umumkan:
COCODAMIA DAH START CUTI DARI 1 TENGAHARI TADI!!!

Jumpa dan berurusan lagi bermula 3 Ogos 2014 ya!
Tapi urusan COD tetap berjalan hingga ahad ni.


Post a Comment