Sunday, May 11, 2014

Pabila budak kecil pun pandai selfie

Kisah jumaat aritu..
Bawa monopod sebab lepas tu ada makan-makan nak celebrate kejayaan lepas bersama dengan staffs dan students Pusat Bahasa Pelangi.
So, tunggu Ayyunie balik sekolah kat office..
Sebab Van sekolah hantar sampai office je..
Kalau hari bekerja senang, Ayyunie naik je office sebab ada staffs kan..
Ni hari cuti weekends, mau ibu menunggu khas kat bawah office.


Turun-turun je dari van, bukan main excited lagi Ayyunie pegang monopod nak selfie sementara tunggu 10 lagi jemaah lain tiba.
So, layankan aje gambar2 kami selfie ya.


Ayyunie sekarang bukan main suka lagi selfie..
Sorang2 pun jadi kat rumah tu..
Kalau ramai-ramai lagilah dia..
Nak je menyelit kat celah2 tu..
Kakaknya Aleesya kurang sikit selfie2 ni..


Tengok tu, bukan main lagi ya Ayyunie..
Manis senyuman mu anak weiii..
Oh lupa, like mother like daughter..wink-wink..


See!!!
Nak juga menyelit selfie ramai-ramai tu..
Sporting sungguh kamu ni Ayyunie..
Alhamdulillah...

p/s: Mujur dia tak pandai upload sendiri kat mana2 media sosial je lagi...hihi


Post a Comment