Friday, May 23, 2014

12 "The Power Of" yang perlu kita amalkan


Anda power yang mana?

Ada 12 power diatas! Sila pilih yang mana satu adalah power anda?

Semua power diatas perlu diamalkan dan dipraktikkan.

Agar kita lebih mendekati Zon Allah.

Jom kita mulakan pagi yang Barakah ini dengan "The Power of Senyum".

Dan semoga hari ini dan seterusnya perniagaan kita semua mendatangkan keuntungan dan bukan kerugian.


Btw kalendar "The Power Of" ni dapat dalam goodies bag by Dr Azizan Osman. Ada pelbagai lagi info2 yang berguna dalam goodies bag tu. Dr. Azizan Osman sebagai penceramah dalam sesi "pocket talk" utk event program SME ni.Tips yang dikongsi oleh ayah damia dari Dr Azizan masa event ni pada hari Isnin dan selasa lepas di PWTC.


Dan juga tips dari Pn Mona Din. Jujurnya kisah pengalaman dari Mona Din dalam bidang business adalah lebih dekat dalam hati kami. Mungkin sebab dia bermula dari bawah dengan produk sendiri dan begitu juga kami. Cerita berdasarkan pengalaman dan bukan teori semata-mata. Kadang2 menitiskan jua air mata dalam jatuh bangunnya business ni. Tapi org luar cuma nampak yang dah berjaya sahaja kan. Insyallah! Semoga kami lebih kuat dan yakin dengan keizinan Allah.

P/s: Team CocoDamia dah berada di Putrajaya utk Festival Belia 2014. Wow wee besarnya event! Lagi besar dari KUD ni. Semoga CocoDamia dapat meluaskan empayarnya dan diperbanyakkan rezeki. Aaamiiin.. Jom ramai2 datang. 

Post a Comment