Thursday, May 22, 2014

Kejutan kena baling tepung dan comot2 krim pavlova masa Hari Guru 2014

Waaaaaa.... so busy today!
Updated blog laju-laju..

Gambar-gambar dibawah adalah kenangan memori Kejutan Hari Guru dari pelajar-pelajar SPM 2014 di Pusat Bahasa Pelangi.

Saya tiada masa kejadian sebab hantar anak mengaji.
So semua gambar ni adalah ihsan daripada my staff aka my PA juga Diana. 


Fuhhh, pabila org lelaki pegang monopod.
Mengalahkan perempuan kan kan kan..
Opsss, patutlah my staff nak pinjam monopod saya..
Cakap nak ambil gambar dengan kakak2nya..
Rupanya ada kejutan. 


TQ kepada one of my student yang sponsor Pavlova ni. Bukan 1 hokey, tapi 2 bekas.
Dan staff yang belanja Mc'D 1 kotak tu hah..
Dan students2 yang bagi hadiah..
Serta kad Hari Guru yang sangat awesome tu..


Selfie...selfie..


Bukan main lagi ya Si Pengetua control handsome kat tengah2 bunga tu ya..


Layankan mereka selfie..


Tu dia pabila Si Pengetua kena attacted dengan tepung dan krim Pavlova


Hahaha, muka penuh krim Pavlova..


Fuhh, lazat dan gebu hokeyy pavlova ni..
Sebelum ni pun saya pernah tempah dengannya kalau ada urgent pihak2 agensi datang melawat ke kilang cocodamia..


Kad Hari Guru yang besar dan awesome!
Sanggup skodeng blog cikgu ya semata2 nak cilok gambar...kiki..
Oraittt bereh! Red Velvet satu! Kikiki..

Terima kasih kepada semua pelajar2 SPM 2014 yang buat kejutan ini untuk kami. Walaupun cikgu tak ada, tapi kemeriahan tengok gambar kamu semua pun terasa happynya. Semoga kamu semua dilimpahi rahmat, keberkatan dan juga kejayaan. Aaaamiinn..







Post a Comment