Monday, May 5, 2014

Ke KL lagi || Confirm Pasaran Singapore





Alhamdulillah..
JB-KL dah jadi rutin biasa pula.
Baru Isnin lepas balik dari KL, then Khamis gi meeting lagi.
End up harini ada final meeting lagi..
Semoga Allah memandang setiap inci usaha kita.

Man Jadda Wajada
( Sesiapa yang berusaha pasti akan berhasil)


Secara Rasminya harini Krukk Krakk Chocolate Bar akan memasuki pasaran Singapore pada 1 June 2014.
Banyak coklat-coklat lain yang cuba nak masuk, tapi masing2 ada kelemahan dan kekuatan produk tersendiri. Ada yang kena reject, ada yang kena KIV.

Alhamdulillah, Krukk Krakk dipermudahkan urusannya oleh Allah.
Mungkin sebab penambahan nilai pada Krukk Krakk adalah untuk energy bar dan brain power product, sebab itu ia dipermudahkan. Insyallah.


Orang kuat FAMA sedang memberi ucapan..


Dan saya? Takkan ke KL juga kot..
Semestinya rutin saya selain menguruskan 2 kesayangan saya, hal-hal office, business dan appoinment dengan pihak2 terbabit adalah tanggungjawab saya. 

Dan Alhamdulillah, Penangan nak raya dah ni!
Ramai pemilik butik dan kiosk telah mula borong jubah kanak-kanak dan kebaya kanak-kanak untuk jualan Ramadan dan Raya nanti. Banyak tempahan telah disiapkan. Cuma tak ada pattern baru. Pattern sama je macam tahun2 lepas. Tapi Insyallah, this is very limited edition dan takkan ramai yang sama pakai punya.


Ready to post to Sarawak!!!

Berminat nak borong kebaya dan jubah kanak-kanak? 
SMS/WHATAPPS 012-7560895

Berminat nak jadi stokis/agen Coklat IQ dan Krukk Krakk?
SMS/WHATAPPS 010-6468383/010-6018383

Syukur Alhamdulillah..



Post a Comment