Tuesday, May 13, 2014

Gembiranya Dia!


Hamboi!
Bukan main lebar lagi ya sengih Ayyunie.
Setiap hari dok berkira berapa hari lagilah dia nak gi Zoo dengan kawan-kawannya.
Macamlah tak pernah pergi Zoo Johor tu kan. Walhal dah 5-6 kali pergi Zoo tu. Tak pe kali ini feel dia lain sikit sebab pergi dengan kawan-kawan dan guru-gurunya kan.

Tetiba teringat tahun lepas, kakaknya Aleesya masa gi lawatan zoo macam ni juga, siap kami follow dengan kereta dari belakang lagi tau. Siap kami pun bayar tiket jadi spy masuk dalam zoo tu tau. Ayyunie? Tak pe semangat Ayyunie kuat sikit. Memang berbeza semangatnya. 

Semoga Ayyunie dan kawan-kawannya selamat dan happy di zoo nanti ya.

P/s: Selamat bercuti kepada yang bercuti hari ini. Usahawan mana ada cuti. Siap ada kelas extra lagi seawal jam 8 pagi ni. Dan kerja macam biasa pun. Tapi staffs kilang CocoDamia cuti. Nampak kan beza staffs dan majikan? 
Post a Comment