Friday, March 28, 2014

Holiday bersama Monopod || Dan harini sambung holiday lagi..


Unplanned holiday!
Short vacation!
Tapi penuh bermakna!
Rabu tengahari lepas settle semua kerja di kilang dan di office, check in di Melaka! 

Malamnya pula ke Night Safari Zoo.


Balik Night Safari, berjakuzi pula dalam bilik.


Esoknya lepas breakfast main air sampai sunburn.


Pergi bandar Melaka tempah cenderahati. Sambil tunggu tempahan yang banyak siap, naik beca pusing2 melaka.


Berselfie sakan dengan monopod di area Bangunan Merah.


On the way balik JB dalam kereta pun berselfie lagi..

Sampai JB jam 8 malam, keluar baju kotor, masuk baju bersih pula.


Dan pagi-pagi ni kita sambung Holiday lagi di Mutiara Motor resort! Holiday lah sangat, walhal ada kem jati diri dari Pusat Bahasa Pelangi 2014. 

Apa2 pun terima kasih Monopod yang telah menjalankan tugas dengan baik! I love it!

P/s: Damn! Pagi ni saya ingat bawak batang monopod dah, rupa2nya saya bawa batang yang tempat pump angin bola tu. Haiyaaa pabila nak cepat!






Post a Comment