Monday, March 31, 2014

9D pun ada????


Perghh!
Tak terjangkau dek akal..
Macam manalah 9D ni kan

Yang 3D dah biasa tgk kat wayang..
Yang 4D dah biasa juga masa kat Genting Highlands dan USS Singapore.
Ni yang 9D?
Agaknya apalah effect terbaik dan kebabom dalam panggung tu ya.

Kami memang tak masuk lah.
Kalau berdua boleh juga beranikan diri masuk.
Tapi ni ada 2 si kenit tu hah.
Cam mana nak masuk?
Takkan nak tinggal kat luar.
Nak masuk gilir2 ngan ayah damia lagi lah tak kan.
Takut juga..sebab tak pernah baca lagi org yang bagi review pasal 9D ni.

Kalau siapa2 yang pernah alami 9D ni, nanti share2 story tau!
Post a Comment