Tuesday, December 3, 2013

Movie "FROZEN" best!!!



Movie yang sangat awesome. 2 minggu lepas lagi dah janji dengan both Damias nak bawak tgk movie ni. Ingat nak bawa masa first day ditayangkan pada 28hb lepas, tapi masa tu kami kat Kluang. So malam tadi sempat jua bawa both Damias tgk movie yang best ni.


Lagu2 dalam movie ni pun best. Macam teater musical punya movie. Semalam kami tgk yang versi english. Yang versi BM tak masuk MBO lerrrr...

Tapi serius cantik animasi dalam movie ni. Baju princess Elsa pun sangat cantik. Both Damias teruja tgk semua yg cantik2 dalam movie ni.


Ingat nak tengok yang 3D punya, sekali last tayangan adalah jam 8 malam utk yang 3D. So tgk yang 2D pun bolehlah..janji citer best!


Sementara tunggu tayangan jam 10 malam, kami dinner dulu di Restoran Singgah Selalu. Pekena teh cina time hujan2 sangat enak ya!


Daging black pepper.. Pedasnya!!


Sup ekor goreng.. Feveret forever!!! So yummy!!!


Telur dadar utk both Damias. 

P/s: Bagi 4 bintang daripada 5 bintang utk movie Frozen!!!

P/s: Habis mengajar baru sempat buat entry.. Ok nak gi office CocoDamia pula..




Post a Comment