Saturday, December 21, 2013

Addicted to Abaya!


Cer bagi suggestion, warna mana satu lagi cantik?

Warna jeans tu atau warna peach tu?

Yang bestnya kat "Halal Fest 2013 Selangor" ni, ramai usahawan yang jual jubah, baju muslimah dan tudung yang menepati syariat. Alhamdulillah.. Bertambah2 koleksi abaya dan shawl saya..:). Saya kadang2 memang addicted pakai abaya. But sometimes still pakai yang biasa2 kalau keluar outing. Hopefully lepas ni berkekalan pakai abaya je walaupun sometimes tahu ia mungkin tak proper attire utk casual atau outing.

Nanti bagi suggestion ya yang mana cun!! Tq for uols punya sugestion!


Yang free2 boleh lah datang ke sini ya. Banyak acara2 yang menarik ni. Sambil bekerja sambil menambah ilmu didada gitu berkampung disini. Kadang2 terbayang2 suasana kat Mekah dan Madinah. Allahuakbar..

P/s: Aku yang masih belum sempurna! Banyak yang perlu belajar dan hijrah!

Updated: Dah selamat beli yang warna peach!!! Alhamdulillah.. Tq yang bagi cadangan2 kat FB dan Insatgram.. Hihi



Post a Comment