Wednesday, December 25, 2013

Dulu dia mengajar kami.....


.....Dan beberapa tahun yang lepas, kami pula mengajar anak-anaknya.. Alhamdulillah.. Kini semua dah berjaya di alam universiti masing-masing.

Tahniah Dr. Latif dan isteri dapat menantu baru. Menantu yang ke tiga. Dr seorang yang sangat humble. Sanggup datang ke office kami menjemput sendiri (lama tak datang office kami setelah anak2nya semua masuk U). Dari zaman belajar lagi Dr memang seorang yang sangat2 humble. Terima kasih juga Dr. Sebab support CocoDamia.


Ngam-ngam sampai Dewan alumni UTM tadi lepas habis kelas, kami disambut dengan paluan kompang.


Katering dari Mak Jah Cafe.. Hihi.. Katering pilihan kami sekeluarga tu.
Sebab tu kalau makan2 utk event kami selalunya katering dari Mak Jah Cafe..:))


Terima kasih Ayyunie sebab rajin betul snap gambar2 ibu, ayah dan kakak. Dia sibuk snap sana snap sini.


Bergambar kenangan dengan pengantin. 
Next tunggu ex-student saya yang berdiri tu pula ya. Dah last semester kan.. Hihi.. Cikgu tunggu tau!

P/s: Tetiba terbayangkan pabila both Damias dah besar esok2, dah kahwin, dah ada family sendiri.. Tinggallah kami suami isteri jer kat rumah kan... Begitulah lumrah kehidupan..




Post a Comment