Monday, May 14, 2012

Terima kasih JACOBS untuk gambar-gambar yang cantik ini!!!


Sebelum bercerita lebih lanjut lagi tentang Final Peraduan Ibuku Inspirasiku jumaat lepas..
Nak ucapkan terima kasih kepada JACOBS atas gambar2 yang sangat kerlasssssssss ini..
Free jer ni...Lepas dimake up kan oleh pihak JACOBS..
Pergi kat studio, snap2, print dan masuk gambar dalam frame, siap!!!!
Gambar kat atas tu diambil sebelum pengumuman pemenang Grand Prize diumunkan..


Ni pula lepas pengumuman siapakah pemenang utk Grand Prize yang layak membawa pulang RM30K tu..
Agak2nya siapalah pemenang tu kan...:)
Ibu sumber inspirasi,
Suami pencetus motivasi,
Anak2 aset peribadi,
Dan aku??? Berusaha lebih gigih gigih gigih lagi...:)
Lengkap sudaa 1 family saya...
Bukan senang nak bergambar cam ni...sebab selalunya si suami kan jadi photographer...:)

Dan kini ku bahagia bersama mereka2 di atas..
Tanpa mereka, tak mungkin daku dapat jadi sebegini...
Kerana merekalah harta saya dunia dan akhirat...

p/s: Untunglah.....terima kasih JACOBS...
p/s: Me dah snap2 semula gambar2 dalam frame tu...sebab nak cuci lagi...yang kat atas tu nak bagi mak, yang baru cuci tu nak buat koleksi kat dinding rumah...:)







Post a Comment