Thursday, May 17, 2012

Official Annoucement || Grand Prize Winner of Jacob's Ibuku Inspirasiku!!



Finally, Jacobs dah umumkan siapa pemenang Hadiah Utama untuk Peraduan Ibuku Inspirasiku tadi....
Walaupun me tak pernah lagi publish mana-mana gambar yang pegang cek replika tu..
Tapi dah ada pulak yang post gambar me pegang cek replika sekaligus as a Grand Prize Winner kat FB me.
(Gambar tu me guna kat entry ni)
Dan ada juga yang congrats me awal2 lagi kat FB walaupun me tak pernah buat statement yang me menang Grand Prize ni lagi..
Cepat betul dunia teknologi ni...zasssss maklumat dan gambar tersebar kan..
Ok lah...tu jer kot dulu..
Details pasal me and my Mak pergi this event later yer..

p/s: Pun tak pernah publish cek replika Dutch Lady lagi kan kan kan...ngeh ngeh ngeh...







Post a Comment