Thursday, May 17, 2012

SUPER DUPA MOPA Busyyyy || Have a like thousand things to do!!!

Ya Allah...banyaknya benda kena buat within 3 weeks ni...

Antaranya:

1. Malam tadi sibuk dengan Majlis Hari Guru - Alhamdulilah dah selesai pun walaupun penat2 masih ada

2. Sabtu ni meeting - Tapi macam kalut jer nak meeting sebab pagi tu nak ke sana sini utk survey something..

3. Ahad - Photoshoot Johnson Baby Losen, pun penat kena fikirkan tema dan baju kan kan kan..

4- Next weekend - Insyallah Kenduri Majlis Kesyukuran akan diadakan (Belum jemput org lagi)..walaupun katering 100% tapi banyak juga kena fikirkan..

5. Sehari lepas kenduri kena naik KL sebab nak ke LCCT...Oh no, travel insurans tak cari lagi..

6. Pastu Cuti2 over the sea selama 4D3N..hopefully semuanya berjalan lancar sebab bawak both DAMIAs kan...kalau dalam Malaysia tak kisah nak bawak ke hulu hilir..

7. Bayangkan touch down jer dari LCCT nanti, terus ke IPOH utk family belah ayah damia punya gathering...sepatutnya 3D2N, tapi kami amik 2D1N jer sebab kena bergegas balik JB..Ya Allah..mesti penat giler kan...tak pergi rasa tak patut..

8. Pastu sampai JB kena prepare KEM MOTIVASI students..

9. 2D1N kem motivasi students...both DAMIAs kena ikut...huaa..kalau tak sapa nak jaga kan??Tapi students tido dalam khemah, kami anak beranak dalam chalet ler...wajibbb kan..

10. Pastu Jadual kerja yang sangat2 packkkk....sebab nak cover cuti2 kami tuuuuuuuu....huhuhu

11. Lepas tu middle of june akan start Shooting Jacobs pulak...of coz kena naik KL lagi kan..

Akhirnya??? FENGGGGGGGGSAAAANNNNNNNNN


Apa2 pun majlis HARI GURU malam tadi berjalan sangat lancar dan sangat2 meriah..Ada kejutan lagi utk Pengetua Pusat Bahasa Pelangi..hehe..tq students dan staffs semua..


p/s: Kalau uols perasan, lately me updated citer yang simple2 jer..walaupun ramai sangat yang tanya mana entry tentang FINAL JACOBS dan FINAL DUTCH LADY tu...kenapa tak updated?? Sebab tak sempat nak transfer gambar2 dari DSLR ler....dah tu nak buat entry tu panjang2 pulak kan...sebab tu kebanyakan entry yang updated 2-3 hari ni gambar2 via Iphone atau Ipad huhu...insyallah..akan cuba buat entry tu secepat mungkin...(entry yang cuti2 janda baik dan bukit tinggi pun tak buat lagi...huhu)

p/s: Ya Allah...permudahkan lah segala urusan ku utk hari ini, esok, lusa dan hari2 yang seterusnya...semoga semuanya berjalan lancar...amin aminn

p/s: Sekadar luahan perasaan dan penat dalam blog..:)





Post a Comment