Tuesday, May 15, 2012

Mak posing2 dengan OSIM UASTRO worth 9K++



Kerusi OSIM ni sampai ke rumah kami jam 8:30 malam hari rabu malam lepas..
Masa OSIM ni sampai, saya tak ada kat rumah sebab kerja..
Kebetulan pula mak dari Kelate ada ngan Both DAMIAs kat rumah..
So, memang cantikkk sangat lah tu kan..
Apa2 pun saya tetap call ayah damia suruh balik rumah tgk2 kan..
Sebab takut mak tak faham sangat macam mana penerangan nak guna OSIM ni nanti..
So, ayah damia balik rumah kejap dan akhirnya OSIM ni milik kami..


Pagi jumaat lepas, sebelum kami bertolak ke KLCC atas urusan FINALE-IBUKU INSPIRASIKU, mak sempat posing2 atas OSIM ni...mak memang selesa dan mudah belajar cara2 nak adjust button yang ada tu..sampaikan pernah sekali tu, mak tertidur dalam OSIM ni masa tgk cerita Kuch Kuch Hota Hai..


Eh, ni bukan mak jer yang nak posing ngan OSIM, anak pun nak enterframe jugak...hehe
Apa2 pun saya tahu mak pasti terharu kan kan kan...


Cubaan utk mengeletek mak agar senyuman mak jadi lebarrrrrrrrrrrrr..
Kalau tak mak senyum control2 jer...
Katanya umur 72 tahun mana boleh senyum lebar-lebar sangat...hehe
Mak, walaupun mak umur 72 tahun. tapi hati mak macam orang umur 40 tahun tau...
Hanya anak2 dan orang yang terdekat jer tahu siapa mak kan...:)


Terima kasih MAKKK
Terima kasih JACOBS MALAYSIA
Terima kasih OSIM...

P/S: Yang pasti semua anak2 pun sangat sayang, cinta dan kasih ibu masing-masing kan...cuma rezeki kami lebih dapat hadiah OSIM ni....gambar-gambar kat atas sekadar berkongsi kegembiraan bersama mak tersayang!!



Post a Comment