Thursday, May 3, 2012

Budak-budak kalau jumpa pool, apa pun tak boleh kan...



Dah lama both DAMIAs tak mandi pool ni..
Walaupun boleh dikatakan +- tiap2 minggu jugak stay hotel, tapi sebab ibu ayahnya malas nak bawak budak2 pergi swimming pool, maka main jer lah air dalam bathtub tu..
Tu pun dah suka bagai nak rak, lagikan pula mandi pool kan..


Sementara tunggu ayah pergi ambil towel pool, posing dulu yer..


Excited Both DAMIAs nak mandi pool


Untuk lebih selamat, ayah bawah both DAMIAs ke children pool..



Kan dah kata, suka sakan budak2 ni...
Sempat si ayah record moments2 masa main air ni..


Pemandangan dari pool The Nomad Sucasa Suites..
Kebanyakannya restoran2 eksklusif dan restoran Arab


Ibu n ayah jadi pemerhati jer..
Sambil jadi pemerhati sempat jugak kami berdating...:)


Dah siap!!!
Jom bersihkan badan dulu sebelum masuk bilik...


Pandai Aleesya bersihkan diri..


Setelah 1 jam berendam dalam pool..
Apa lagi, naik pucat biru muka Both DAMIAs..
Apa2 pun asalkan anak2 happy, ia dah cukup bermakna buat ibu dan ayah kan...

p/s: Sure anak2 uols pun suka berendam dalam pool kan...




Post a Comment