Wednesday, May 2, 2012

Ada apa dengan percutian 4 hari 3 malam kami????


Macam macam adaaaaa...
Cuti2 4 hari kami memang sgt puas.. Bermula dgn hari sabtu ke KL sebab ada video recording dan terus stay di KL 1 nite.. sempat juga ke Uptown kota danau buat pertama kali mengempiskan poket... ahadnya pula ada appoitment dgn orang dan terus check out ke Janda baik... percutian ala2 kampung yg best..kebetulan ada juga kawan2 kami yg turun dari Cameron pun join kami di janda baik... memang meriah... pastu semalam selasa baru check out... singgah Bukit Tinggi posing2 sampai lebam.. otw balik JB, exit Bangi utk makan di Ana Ikan Bakar Petai..dan akhirnya selamat tiba di rumah jam 12:30 pagi tadi.... fuhhh berbaloi2...

Tapi tak bestnya nak kemas baju dan luggage ni ler...homework pun tak siap lagi aleesya ayyunie ni.. masa pi holiday study dan buat latihan buku lain..hurmmm kena kejutkan cepat ni siapkan honework..

Oklah nanti sambung lagi... banyak gambar2 menarik utk dikongsikan bersama nanti...



Ole2 dari Cameron...



p/s: Next week ke KL lagi....


- Posted using BlogPress from my iPhone
Post a Comment