Friday, May 18, 2012

Jumpa the real Aaron Aziz


Tuah ayam nampak di kaki..
Tuah manusia nampak di The Curve Damansara...
Hehehehe...

Seperti yang diketahui ramai..(ramai lah sangat)
Saya kan peminat setia filem OMBAK RINDU..
Minat kat Hariz sebenarnya...Hariz tu Aaron Aziz lah kan..
Selalu berangan agak2 dapat ke jumpa Aaron Aziz ni..
Ye lah, orang femes amous cam AA ni kalau nak jumpa mesti kat tempat yang kerlassssss kan..
Saya ni mana lah suka pergi tempat2 kerlasssssss tu...kedekut!!




Then masa malam kami overnite kat The Royal Bintang Hotel The Curve tu..
Ajak ayah damia keluar dating dan shopping sekali..
Both DAMIAs tinggal dalam bilik ngan nenek..
Sambil2 menyusuri jalan tu dan menikmati neon2 cahaya yang indah tu..
Sempatlah kami makan-makan ringan kat GARDEN..
Kali ke 2 makan kat GARDEN ni..
First time masa event jumpa Scha & Awal hujung bulan March haritu..




Kami makan dessert..
Apa pulak nama benda ni...lupa sudaa..
Luar kulit sunquick, dalam ada puding mango
RM11.90 satu..




Nama air ni pun tak ingat sudaaaaa...
RM11.90 juga satu..




Honey lemon tea kot namanya ni...
Pun ingat2 lupa nama penuh..
RM5.90 segelas..

Sedang asyik minum, chatting dan dating ngan ayah damia..
Sekali saya ternampak isteri AA duduk depan selang 2-3 meja depan saya..
Saya memang pasti tu DIYANA MALIK isteri AA..
Tapi ayah damia kata "awak ni salah orang kot"..hehe
Saya pun cakap lah..."tak pe, nanti awak tgk mesti AA datang"..


Sekali..OMG!!!OMG!!!
Betullah AARON AZIZ tu...
Tapi ayah damia tak percaya..katanya tu macam org lain jer..
May be sebab spek mata tu buatkan AA nampak lain kot..
Ayah Damia siap cakap lagi..
"Tak handsome pun, bukan AA tu gemuk ke?? ni kurus jer"..
Hahaha..tak nak terima hakikat tu depan mata tu adalah AA

Lepas tu nampak AA snap2 gambar ngan Diyana...saya tau tu mesti dia nak upload masuk FB dia kan..
Sebab AA ni kan rajin updated status dan gambar kat FB..
Sekali tgk, sah dan sah lagi...AA Updated gambar dia ngan Diyana dan suruh buat teka teki lagi dia kat mana...hehe


Bukan senang jugak nak bergambar ngan AA ni..
Sebab ayah damia sangat pemalu orgnya..
Di kata segan lah, malulah, orang lain tak sibuk pun nak bergambar, awak jer nak bergambar..
Hahahaha...tak kira tak kira, abang kena juga amik gambar saya ngan AA..
Dah jumpa depan mata tuuuu, takkan nak sia-siakan ajer...
So, tu adalah snap yang pertama..
Lain kan nampak AA..
Kurus banyak...


Ni pula snap kali ke 2...
Hehehe..terima kasih abang Aaron..
Yer saya panggil "abang Aaron"..
Sebab dia lebih tua drp saya ok..
Then, saya sempatlah ucapkan tahniah atas Artis paling popular tu..
Ayah Damia?? Tak amik gambar ngan AA ke??
Hahaha..dia kata tak yah lah...cukuplah sayang sorang jer giler artis...ekekeke

p/s: Memang tak sangka betul kan kan kan...kebetulan AA kan tengah hangat sekarang...untungggglahhhh..
p/s: Saya juga ada bergambar ngan artis2 lain sebelum jumpa AA dan selepas jumpa AA..nanti updated yer...


Post a Comment