Monday, May 21, 2012

Apa yang best sgt kat toilet tu kalau masuk pun kena bayar RM2???

Masa jalan2 kat KLCC tempohari, terjumpa pulak premier paid toilet ni... sekali masuk RM2.. disebabkan saja2 nak tgk cam manalah rupa toilet yang bayar sampai RM2 ni, gigih jugak tu nak masuk!! Selalu masuk toilet bayar 20sen atau 30 sen jer kan...eh ada jugak lah yang bayar 50 sen kan...hurmm




Ni sign premier paid toilet..
Hanya ada kat aras ni jer..
Yang lain2 toilet cam biasa..

Mula2 nak masuk toilet ni, cam biasa akan ada makcik perempuan duduk kat kaunter kutip duit..
Yang luar biasanya pakaian makcik tu..
Sebijik cam waitress dah nampaknya..
Barulah terasa masuk toilet yang ada kerlasssss...:)





Apa yang specialnya yer??
Hurmm..toilet bowl cam biasa jer..
Cuma wangi semerbak dan kering sesangat jer lah..
Yer lah, kita keluar jer, akan ada makcik cleaaner yang terus mop..
Makcik cleaner pun pakai baju macam waitress..
Siap ada bow lagi..

Pastu yang luar biasanya jugak ada set body care..
Dari hand losyen, talcum, body spray dan juga 




Ayyunie yang teruja nak basuh tangan, basuh tangan dan basuh tangan..
Lepas pakai hand lotion pun, basuh tangan lagi..
Lepas pakai talcum pun basuh tangan lagi...hehe
Semua aksesori dia nak cuba..




Enterframe kejap...:)

p/s: Uols pernah masuk ke mana2 toilet yang bayar sampai RM2??
Post a Comment