Monday, May 14, 2012

Dapat masuk KIDZANIA free!!!


Masa tgh lalu jalan2 kat area Royal Bintang Hotel the Curve..
Tiba2 kami ditahan oleh 2 orang gadis..
Rupa2nya ada offer SPECIAL TOUR TO KIDZANIA..

Kalau nak tahu memang ibu dah lama sangat nak bawak both DAMIAs ni ke KIDZANIA..
Sejak masuk dalam majalah dan keluar kat TV3 lagi..
Tapi asyik tak sempat jer nak bawak sebab kalau naik KL, sure banyakkkk jer keja nak buat, banyak jer hala tujuan ke sana sini...so ini memang peluang yang sangat best lah kan..

Tapikan tapikan...dah dapat offer baik punya pun tetap tak dapat pergi..
Sebab masa tu kami tgh tunggu events FINALE Dutch Lady start kul 12 tengahari..
So memang tak dapat join lah free tour ni..
Pastu tanya kul berapa lagi ada??
Gadis tu cakap kul 1 ada lagi..
Tapi event FINALE Dutch Lady tu dah lebih jam 1 pun kami masih dalam events lagi..
So, memang tak ada rezeki lagi nak bawak both DAMIAs ke sini kan..

See, kadang2 peluang dah ada depan mata, tapi rezeki pulak tidak berpihak pada kami kan...
Walhal memang nakkkkk sangattttt bawak anak2 ke sini..
Tak pe lah Aleesya & Ayyunie, nanti ibu bawak gi KIDZANIA tu yer..


p/s: Siapa pernah bawak anak2 pergi KIDZANIA??? Seronok tak anak2 dalam tu?? Untuk yang umur 3 tahun macam Ayyunie tu agak2 worth it tak masuk dalam KIDZANIA??



Post a Comment