Wednesday, February 29, 2012

Kini giliran anda pula utk memenangi Sebuah Rumah ATAU Biasiswa ATAU Kereta Ford Fiesta!!!


Alhamdulillah..
 Setelah seminggu mencari..
Jumpa juga akhirnya..
Puas mencari di Giant dan Jusco serta kedai Tabib Cina..
Tapi hampa..
Last2 dapat tahu yang kat care4 dan Tesco dah ada..
Thanks yer mama shifa dan fara aseng inform pasal borang ni..

Jom undi 3 kisah paling bijak..
Manalah tahu kot2 peluang uols pulak menang hadiah kan..
Hadiah dari Dutch Lady utk para pengundi pun best2..
Kalau hadiah harian Ipad2..
3 pemenang utama utk para pengundi pula berpeluang menangi hadiah
Rumah Pintar ATAU Biasiswa ATAU Kereta Ford Fiesta. 
Tak cuba tak tahu kan...


Actually dalam borang tu ada 10 kisah bijak..
Dan semua anak-anak pun bijak mengikut kriteria dan situasi masing..
Cuma kalau anda-anda dan pembaca-pembaca semua sudi,
VOTE/ UNDI lah kisah bijak Aleesya di dapur yer...

Cara-cara mengundi:

1. Beli 2 pek susu utk membesar Dutch Lady 650g atau 1kg sebarang perisa.
2. Baca 10 kisah bijak yang menarik dan undi 3 kisah pilihan anda.
3. Hantarkan borang penyertaan anda ke alamat yang tertera di borang tersebut.


Gambar ni tak pernah lagi publish kat mana2..
Sebab kena tunggu secara rasmi Dutch Lady publishkan gambar2 photoshoot aritu..
So, ni dah boleh tunjuk di sebalik tabir gambar seperti yang kat borang Dutch Lady tu..


Aleesya yang jeling2 kat ayah..:)
Apa2 pun terima kasih DUTCH LADY kerana memberi kami peluang utk menjadi terkenal seketika..:)

First entry berkenaan photoshoot tu:
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2012/01/pengalaman-indah-buat-kami-ibu-pun-jadi.html

p/s: Masa uols baca entry ni, kami sedang dalam perjalanan ke KL utk shooting lagi...doakan perjalanan kami selamat serta shooting harini berjalan lancar yer..~Aleesya!!! Tak mau moody moody yer sayang~


Post a Comment