Friday, February 10, 2012

Alas perut dengan strawberry dulu di Tanah Rata Cameron

Kami meneruskan perjalanan naik ke Tanah Rata..
Disebabkan nak check in lambat lagi iaitu jam 2 petang..
Sedangkan masa tu baru jam 11 pagi..
Maka decided pergi jalan2 strawberry farm dulu..
Sebab both Damias yang tak sabar2 nak makan dan tgk sendiri buah strawberry..


Aksi gedikkkk Aleesya..hehe


Hik hik...Aleesya notty time ni..
Leh pulak dia tutup muka dia time org nak snap2 pic dia..


Kami dah sampai strawberry farm yang pertama..
Masa parking tu ternampak ada tanaman penuh sekeliling tempat parking tu..
Jenuh fikir tanaman apa lah tu..
Rupa2nya timun jepun ler..


Ni ler rupa pokok2 timun jepun tu..
Ni bukan timun yang macam biasa tu...
Ni timun yang menjalar..


Pokok tomato ceri pun ada..


Ladang strawberry ni tak leh masuk..
So dapat hulur tangan dalam pagar dan snap2 buah strawberry jer ..
Yang petik2 sendiri ada...nanti cerita erkk...yang tu masa last day..


1 kotak RM6.00 utk strawberry farm kat sini..
Kecik2 masam2...


Ayah damia kata masammmmmmmm...
Masam2 pun tak sampai 5 minit, habis sekotak strawberry tu...hehe


Aleesya pun semacam jer muka dia sebab masammmmmmmmmmmmm


Masam2 pun ramai gak yang beli kan kan kan...


Me!!! Enterframe jap yer...hehe

p/s: Lepas tu kami pergi lunch kat tanah rata dan terus check in ke apartment....apartment apa???? Later yer...


Post a Comment