Thursday, February 9, 2012

Jom minum di Bharat Tea House, Cameron Valley

Yeayyy...kami dah sampai Cameron Highlands!!!!
Akhirnya sampai jua setelah bertolak jam 12 awal pagi ahad lepas..
Kami sampai kat R&R Tapah jam 5:30 pagi..
So memang lepak2 kat situ, solat dan breakfast until kul 7 pagi...
Kemudian dah nampak matahari naik baru meneruskan perjalanan ke Cameron..
Kami ikut jalan Tapah...so pemandangan penuh dengan pemandangan kawasan2 org asli..
Memang sangat2 nyaman dan sejukkkk!!
Tingkap kereta dibiarkan terbuka agar angin sepoi2 dapat masuk dalam kereta..


Destinasi pertama yang kami berhenti masa kat Cameron Highlands ialah Bharat...
Ramai org waktu kami sampai tu..
Disebabkan tak ada tempat, kami posing2 dulu..
Psttt..muka tak mandi pagi tu..tapi gosok gigi dah masa solat kat R&R Tapah...hehe


Both Damias dan ayahnya!!
Sejukkkk oooooooo waktu ni..
Bayangkan kul 10 pagi kami sampai....
Bercakap pun keluar kabus..


Makan-makan time..


Chocolate moist cake yang tak berapa nak sedap..
Tapi makan jugak sampai habis sebab RM 7 per slice..
Kalau rasa macam Secret Recepi ok gak...hehe


Family kecik kami yang sedang menikmati lite breakfast...


Sebelum ke destinasi seterusnya...posing dulu!!!


Amoi yang sangat2 sporting nak bergambar kalini...


Masuk kedai cenderamata cuci2 mata dulu...


Beli bag handphone gambar Strawberry utk both damias..


p/s: Lepas tu kemana pulak kami yer??? Belum check in lagi, tapi merata2 tempat dah merayap kat Cameron tu...tu lah untung sampai awal-awal kan...hehe

Post a Comment