Friday, February 24, 2012

Video Karipap S***** R***** berulat

 Ternampak ada org share video ni kat FB tadi...
Katanya ni dari Restoran Femes S***** R*****..
Alahai....tak tahu nak percaya ke tidak ni...
Sebab dunia sekarang ni macam2 benda boleh buat kan...
Mungkin yer mungkin tidak karipap tu dari s***** R*****
Apa2 pun you all tgk dulu video kat bawah ni yer..


So macam mana???
Geli kan...


Ni pulak bukti di mana karipap tu dibeli..
Sumber: Sini

Moral of the story???
Masak dan makan dirumah adalah terbaik!!!!

Post a Comment