Wednesday, February 22, 2012

Warga JB!!! Kalau jumpa ni bagitau saya yer!!!


Dah penat mencari dari semalam..
Jusco yang jauh dan dekat dah jelajah..
Giant yang besar dan kecik dan masuk..
Kedai tabib2 cina yang jual susu pun dah tanya...
Kat Mydin pun dah jejak..
Tapi tetap tak jumpa2 jugak...
Agaknya JB jauh sangat dari KL kot...tu org KL jumpa dulu...

Kalau siapa2 ada jumpa gambar macam kat atas tu kat area2 JB ni...
Bagitau yer...nak sms ke, nak inbox ke, nak email ke tak kisah...
Tak sabar nak tgk wajah sendiri dan wajah aleesya dalam Katalog Dutch Lady tu...

Ada banyak lagi nak citer pasal pic kat atas tu...
Siap kena undi2 lagi tau
Details later yer...

P/S: Gambar kat atas tu credit to FB: YUMIE LUFYA
Sangat2 terkejut tgk gambar tu masa Yumie post kat wall jam 12 malam lebih isnin kelmarin...kebetulan pulak kami sekeluarga sibuk sebab nenek aleesya, abang serta kakak ipar ibu datang jalan2 ke Johor...memang kempunan ler nenek aleesya nak tgk gambar tu live depan mata sebab diaorg dah balik...huhu



Post a Comment