Monday, February 27, 2012

Panggilan untuk shooting

 AMBOII AMBOI..
Dah macam retis fofular dah asyik panggil shooting jer..
Hehehe..tak adalah..gurau jer..
Btw jumaat lepas dapat call daripada Planet Film utk hadir shooting sekali lagi..
Kali ni utk TVC pulak...means TV Commersial..
Katanya kali ni utk buat iklan susu Dutch Lady pulak..
Wahhh..baru 2 minggu lepa shooting ngan TV3..
Kalini shooting ngan production house pulak..

Sedikit Info..
Planet Film ni adalah sebuah Production House yang terkenal dan terbesar di Malaysia.
Untuk iklan2 terbaru yang dibuat adalah Nescafe, Kotex dan lain2..
Boleh jengok2 kat Planet Film punya website yer..
Untung ko Aleesya..kecik2 dah boleh shooting..
Ibu ni tumpang 2 kaki jer lah yer..hik hik..

Actually sepatutnya semalam ada briefing kat Planet Film..
Tapi yang duduk luar KL tak yah gi..
Sebab nak jimat kos dan masa kot..
Sebab rabu ni kena gi shooting lagi..
Apa2 pun dah dapat info serba sedikit dari workshop ngan finalis semalam..

Alahai..kalau buat semalam pun, belum tentu dapat pergi jugak..
Sebab ayah damia ada Job amik gambar Post wedding ler..
Takkan nak tunda kan sebab kita dah set time lama tuuuu..
Ada hikmah rupanya kami tak yah gi semalam..

Lately, rasanya macam tak cukup masa jer 24 jam 7 hari..
Dah tak tahu mana weekends, mana weekdays dah..
Janji ada kerja jalan..
Baju2 Kebaya Zarina Ayu Collections pun dah banyak stok baru yang siap..
Tapi nak snap2 gambar DUTA Zarina Ayu tu masalah..
Sebab sibuk kerja, sibuk kelas2 luar, sibuk shooting sana sini, sibuk buat homework..
Ni next week dah start ujian sekolah Aleesya pulak..
Mudah-mudahan ALLAH permudahkan segala urusan kami harini, esok dan masa2 akan datang..

Apa2 pun SYUKUR YA ALLAH sebab limpah kurnia REZEKI yang tak terhingga daripadanya..
Semoga aku dan suamiku tidak lalai dalam mengerjakan yang WAJIB dan SUNAT kepadaMU




Gambar2 kat atas adalah hasil snap2 Khai Mohd Photography semalam..
Hasil suntingan dan editing??? Biasalah...siapa lagi..pastu cam mana tak sibuk??huhu..

p/s: Bila mau pergi shopping baju2 plain warna pastel ni bang???? Masa oh masa!




Post a Comment