Monday, February 13, 2012

Feeling-feeling Oversea @ SmokeHouse Cameron Highlands

Ramai yang cakap kat SmokeHouse Cameron ni suasana macam over the sea..
Betul ke??
Adalah sikit2 sebab rumah2 kat SmokeHouse ni macam English Style..
So last Day kat Cameron, kami pun tak nak lepaskan peluang bergambar di sini..
Jom cuci2 mata tgk gambar2 yang feeling ala2 over the sea tu...hehe


Keluarga bahagia saya!!!!


Haha..candid


Nak letak gambar feveret ni jugak.


Alolololo..comeyy Ayyunie buat muka..


Kiss kiss ibu...
Suka kat tempat ni...
Rasa something!!!


Ciku cak!!!!
Thanks to Mr Tripod yang snap2 gambar kami 1 family ni...


Hahahaha..like mother like daughter..
Pandai Aleesya main Ekpresi muka kan..
Sama ngan ibunya...hik hik..




p/s: Nanti bersambung lagi cerita2 CH yer...dah tak ikut hari dah updated ni...hentam sajalah...
p/s: Kalau nak bergambar dalam SmokeHouse ni..kena makan minum yer...tak leh bergambar semata2..so weols malas pulak nak makan minum..amik gambar kat luar SmokeHouse pun jadilah...:)


Post a Comment