Friday, February 10, 2012

Prima Villa Apartments, Cameron Highlands

Lepas dah puas berjalan di Bharat Tea House dan Strawberry farm kat Tanah Rata..
Kami pun check in...
Kami pergi konvoy 6 buah MPV..
So, masing2 check in apartment masing2..
Btw masa mula2 tu kami check in kat Heritage appartments..
Tapi disebabkan ada masalah teknikal..
Kami berpindah pula ke Prima Villa Apartments..
Memang puas hatilah dengan apartment2 kat Cameron ni..


Ruang tamu yang sangat2 luas..


Fuhhh....dapur yang super duper luas..
Semua aksesori dapur tu dah tersedia..
Kami cuma bawak makanan sahaja..


Boleh buat BBQ kat luar beranda tu..


Pemisah ruang dapur dengan ruang tamu


Dari pintu hadapan..


Dining area..


Bilik kami...
Abaikan yang bersepah2 tu yer...;)

p/s: Apartment ni ada 3 bilik yang sama luas..cuma master bedroom ada tandas sendiri...so kami stay kat sini dengan 2 family yang lain....
p/s: First time stay kat apartments masa cuti2 kat Cameron ni...selalunya stay hotel jer....stay rumah org asli pun pernah masa lawatan projek masa study UTM dulu2...

Nak tahu lebih lanjut pasal apartment tu...klik2 bawah yer.



Post a Comment