Friday, January 20, 2012

Pengalaman indah buat kami || Ibu pun jadi terkenal kot..

Rabu lepas, kami dapat invitation dari Dutch Lady utk sesi fotografi para pemenang..
Dipendekkan cerita, sesi kami bermula jam 4 petang...
Tapi disebabkan kami sampai awal jam 2 petang, dan kebetulan finalis pemenang utk slot masa tu pun tak ada, maka kami dapat buat photoshoot dulu...
Ini tempat bukan calang2 punya studio utk fotografi..
Walaupun tak ada signboard bagai studio tu dan terletak pulak area kawasan industri.
Tetapi kerja2 kat dalam studio ni sgt memikat hati..
Banyak bilik2 kecil yang mana kebanyakan pereka grafik sedang menghasilkan grafik dan imej yang berasaskan produk iklan seperti 100 plus, Trudy & Teddy serta iklan2 besar yang lain..


Kami sampai tempat ni100% ikut arahan GPS..
Rupa2nya dekat jer ngan Ikea n The Curve Damansara tu....
Ayah damia confius..kenapa tulis " Mom Photoshoot??"
Agaknya si ibu pun kena jadi bijak jadi terkenal jugak lah nampaknya...
(wink wink)


Maaf!!! Gambar photoshot ibu n aleesya tidak dibenarkan di publish di mana2 sekali pun..
Kena tunggu official announcement dan leaflet dari Dutch Lady..
So, nantikan gambar awesome ibu n aleesya yer..
Serius!! Ibu dah tgk gambar2 tu semua....macam tak percaya jer kan..AWESOME!!
Owh yer..setiap pemenang kena ikut gaya yang ditentukan oleh pihak studio..
Siap ada presentation lagi pemenang ni kena buat gaya macam ni, pemenang tu kena buat gaya macam tu..
Apa2 pun sgt kesian sebab ayyunie asyik2 cakap "ibu nak make up, ibu nak jadi model, ibu nak amik gambar"..
Gambar kat atas tu nak amik hati dia lah tu....tak pe ayyunie..next time peluang utk ayyunie pulak yer..amin..


Sesi interview dengan wakil Dutch Lady..
Handsome pulak adik yang interview ibu ni..
Nasib ibu tak ada adik pompuan..
Kalau tak leh kenen-kenen kan..hehe..
Banyak juga soalan2 yang ditanya..
Alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..


Aleesya yang lepas habis photoshoot..
Ralit bermain dalam playroom yang disediakan..
Apa2 pun sambil bermain, dia sedang diperhatikan oleh wakil2 Dutch Lady...

*Rezeki Allah utk menguji hambanya...kita hanya usaha sahaja utk 

dapatkannya...hanya 

Allah yang tentukan menang atau kalah..

p/s: Kami tak boleh cerita lebih2...apa2 pun tunggu official announcement dari 

Dutch Lady...kenangan terindah buat kami semua...amin amin


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment