Wednesday, January 4, 2012

Hampir-hampir kena saman tadi...


Rezeki tak kena saman..
Sebab memang salah pun sebenarnya...
Keluar jalan songsang...sepatutnya hanya kereta yang nak masuk jer masuk jalan tu..
Sebab nak cepat amik Aleesya dari orientasi kat school dia tadi...amik jalan shortcut konon...
Sekali keluar2 jalan tu..ayah damia cakap "Allah...ada polis lah pulak"...

Nasib baik mengaku...dah memang salah...admit jer lah kan..
Walhal sebelum tu polis dah bebel bla bla bla...ayah damia asyik cakap "yer..memang salah saya encik"...hehe..agaknya tu cair pulangkan semula ic ayah damia tanpa tulis apa2 kat kertas saman..

Alhamdulillah....next time jangan buat lagi yer abang...
Sayangkan anak punya pasal...bawak kereta pun berdesupppppp...

p/s: Sekolah dah bermula....rutin harian pun confirm kena tuned balik macam sebelum2 cuti sekolah kan...




Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!

 
Post a Comment